Service

Lichtadvies

U bent welkom in onze showroom om inspiratie op te doen. Onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen wij uw wensen met betrekking tot de functies van de betreffende ruimte met u door. Mocht de ruimte al beschikbaar zijn, dan nemen we ook graag een kijkje om de ruimte goed te kunnen beoordelen en om het creatieve proces in gang te zetten. Wij houden hierbij rekening met basisverlichting, functioneel licht en sfeerverlichting. 

Het lichtplan wordt door ons gecreëerd. Informatiebronnen zoals plattegronden, bouwtekeningen en de wensen van de klant worden hierin verwerk. Het lichtplan wordt ontwikkeld met kennis van de producten in het achterhoofd. Het lichtplan wordt verdeel in basis verlichting, functioneel licht en sfeerverlichting.

Het creatieve proces tot het lichtplan wordt aan de klant gepresenteerd. Hierbij worden de keuzes die hierbij gemaakt zijn toegelicht.

Bij het lichtplan wordt een offerte gepresenteerd. Indien deze offerte door de klant akkoord wordt bevonden, dan worden er verdere afspraken gemaakt. Rekening houdend met de planning van de klant, wordt de levering gepland. 

Novaled beschikt over een netwerk van installateurs die kunnen helpen bij het uitvoeren van uw lichtplan. 

Wij onderscheiden door een goede service, ook nadat de produkten geleverd zijn. Ons belangrijkste doel is een tevreden klant. 

Het voordel van onze expertise.

Innovatie op de meest professionele manier.

Goede verlichting vraagt om creativiteit en technische kennis. Novaled beschikt over deze vaardigheden. Wij maken graag  een prachtig lichtplan welke u als onze klant verder helpt.

Ons advies is beschikbaar voor u! Met onze kennis en ervaring, zijn wij in staat om, samen met u, de juiste verlichting te bepalen voor elke ruimte.

Wilt u direct een afspraak maken? Bel 033 – 200 74 78 of gebruik ons contactformulier.

Maak direct een afspraak. Bel: 033 – 200 74 78

Van maandag tot vrijdag. Tussen 9:00 en 17:00 uur.