Over ons

Onze missie:

Novaled creëert en levert verlichtingsoplossingen voor elke ruimte, binnen en buiten.

Novaled Lighting Solutions is in 2021 gestart. Gerko Mostert is de expert en de drijvende kracht achter Novaled. Hij heeft veel ervaring op het gebied van lichtplannen. Door zijn ervaring weet hij voor een ieder een passende oplossing te vinden. Novaled levert efficiënte en effectieve lichtplannen gebaseerd op de wensen van de klant. 

Naast het creëren van lichtplannen, levert Novaled ook verlichting. We zijn echter meer dan een leverancier. Wij ontzorgen de klant door een breed aanbod aan producten. Afhankelijk van de wensen van de klant, bieden wij altijd een passende oplossing.

De samenwerking met verschillende leveranciers, resulteert in een hoogwaardig product tegen een aantrekkelijke prijs.

Novaled levert binnen- en buiten armaturen voor verschillende ruimtes, op kantoor, slaapkamer, woonkamer én in de tuin. Voor elke leefruimte is er een passend product.

Novaled test de producten zelf, alvorens deze op de markt te brengen. Op deze manier zijn wij overtuigd dat wij de beloofde kwaliteit kunnen leveren.

Gerko Mostert
Novaled

Gerko Mostert

Gerko Mostert is de oprichter van Novaled. Hij heeft jarenlang ervaring in de afbouw van diverse soorten inrichtingen. Hij heeft zich gespecialiseerd in de verlichting om zijn passie te volgen. 

Contact

06 - 15 16 21 80

gerko@novaled.nl

Riddererf 9, 3861 PT Nijkerk

Werken bij Novaled?

Heb jij iets met goede verlichting en wil je werken bij  een mooie, jonge onderneming met frisse nieuwe ideeën?
Stuur dan je motivatie en CV t.a.v. Gerko Mostert